"Budget en Begrip in Balans"

Op dit moment is er plek voor een ervaren bewindvoerder en een leergierige stagiair

 

Vacature bewindvoerder (m/v)

 

Ons bedrijf, nu bestaande uit 2 bewindvoerders en een assistent bewindvoerder groeit snel.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega die net zoveel plezier heeft in bewindvoering als wij en zal passen in ons team;

 Ondanks dat bewindvoeren met name financiele zorgverlening is, zijn wij ook ingesteld op een heldere communicatie met onze clienten. We zien dit als een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. We vragen dus ook om een collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden en een ruime kijk op het uitvoeren van het bewind. Geld speelt vaak een grote rol in de kwaliteit van leven van onze client, en ook daar proberen wij oog voor te hebben. 

 We vinden samenwerken met collega’s erg belangrijk maar we verwachten ook dat je volledig zelfstandig kunt werken als bewindvoerder omdat je al ruime ervaring hebt opgedaan.

Onder de werkzaamheden van Balans G&V hoort echter bij de werknemers ook de bereidheid om werkzaamheden te doen als archiveren en scannen van belangrijke documenten voor de digitale dossiervorming,telefoondienst, flexibiliteit qua werktijden en werkplek.

 Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een passende HBO opleiding aangevuld met een (post)HBO opleiding tot bewindvoerder conform de eisen van het LKB. Het hebben van werkervaring en het benoemd zijn tot bewindvoerder door de rechtbank is voor deze functie een vereiste.

 De functie is voor minimaal 0.6 FTE met mogelijkheden om deze uren uit te breiden naar een full time baan.

Voor 1 FTE rekenen wij op een dossierbeheer van 50-60 clienten afhankelijk van de ‘zwaarte’ van de dossiers.

 

Ook als je 3 dagen gewoon voldoende vind, gaan we graag met je in gesprek.

 

Wij zijn ook mentor en curator, dus interesse of ervaring op dit gebied is een pre, maar geen vereiste.

Wij werken met centridox en smart. Ervaring met deze systemen is welkom.

 

Salarisindicatie is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

 

Stuur je reactie naar nicolette@balansgv.nl en motiveer waarom je juist bij ons kantoor zou willen werken. Stuur een CV mee. Foto mag, maar moet niet.

 

Ons kantoor is gevestigd in Hilversum en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Onze clienten wonen in regio Gooi & Omstreken, flevoland en Amsterdam en omgeving.

 

 

STAGIAIR

Bij ons kantoor is plek voor een stagiaire die alle aspecten van het bewindvoeren bij ons wil leren.

Contact via Nicolette@balansgv.nl